Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Ο.Σ.Ε.Α.Δ.Ε. - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Μαζί με την παραίτησή του από τη θέση του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, ο κ. Αγγελάκας  μέμφεται τους συνδικαλιστές της ΟΣΕΑΔΕ και του Συλλόγου Εργαζομένων Α.Δ. Αττικής (ΣΕΑΔΑ) γιατί του στάθηκαν εμπόδιο να προχωρήσει στις «αξιολογήσεις» του προσωπικού.
Φαίνεται πως του στοίχισε πολύ ότι οι εργαζόμενοι στην Α.Δ. Αττικής πίστεψαν στον αγώνα τους, στάθηκαν δίπλα στα συνδικαλιστικά τους όργανα ΟΣΕΑΔΕ και ΣΕΑΔΑ και δώσανε τη μάχη μέχρι  το τέλος για να μην περάσουν οι αξιολογήσεις, παρά την προσπάθειά του ακόμα και μεσούσης της προεκλογικής περιόδου.
Ίσως του είναι πρωτόγνωρο ότι παρά τις απαράδεκτες  δικαστικές αποφάσεις και  τους εκβιασμούς της συγκυβέρνησης οι εργαζόμενοι δεν έσκυψαν το κεφάλι και δεν πέρασε η «αξιολόγηση» στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις  και γενικά σε όλο σχεδόν το δημόσιο.
Το σίγουρο είναι ότι θα το φέρει βαρέως στον απολογισμό του απέναντι στο κόμμα του τη Ν.Δ., γιατί σ’ αυτήν απολογείται.
Θυμίζουμε επίσης στον κ. Αγγελάκα ότι οι κυβερνητικοί συνδικαλιστές  που απολογούνταν στους πολιτικούς τους προϊσταμένους δεν έχουν θέση στο χώρο μας.
Οι συνδικαλιστές απολογούνται και κρίνονται από τους ίδιους τους εργαζομένους. Εξάλλου ο αγώνας μας αυτός ενάντια στις «αξιολογήσεις» μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να παλεύουμε για τα συμφέροντα των εργαζομένων, για την κάλυψη των μισθολογικών απωλειών και την αποκατάσταση των κοινωνικών δικαιωμάτων, ανεξάρτητα από το ποιος είναι στο τιμόνι της κυβέρνησης και της Διοίκησης.