Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΣΤΗΡΙΞΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ



Ο Δήμαρχος Πατρέων στέλνεται σε δίκη στις 13 Φλεβάρη  κατόπιν μηνύσεως βουλευτή της χρυσής αυγής με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος επειδή δεν διευκόλυνε την ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής να προπαγανδίσει τις φασιστικές της αντιλήψεις, δίνοντάς της δημοτικό χώρο εν όψη των βουλευτικών εκλογών του 2015, καθώς και γιατί αρνήθηκε να παραδώσει στους χρυσαυγίτες στοιχεία με τα πόσα παιδιά μεταναστών φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Πατρέων.

Παράβαση καθήκοντος για εμάς θεωρείται  το να αφήνεις το φασιστικό και ρατσιστικό δηλητήριο της Χρυσής Αυγής να εμποτίζει το λαό και κυρίως τη νεολαία της χώρας μας.

Καθήκον για εμάς θεωρείται το  να  αποκαλύπτεις τον πραγματικό της ρόλο, και το να  αναδεικνύεις την εγκληματική της δράση απέναντι σε συνδικαλιστές, μετανάστες και ανθρώπους του λαϊκού κινήματος.

Απαιτούμε να αποσυρθεί τώρα η δικαστική δίωξη του δημάρχου  Πατρέων Κώστα Πελετίδη,
Καλούμαι όλους τους δημοκράτες συναδέλφους να καταδικάσουν το γεγονός και να εκφράσουν τη συμπαράσταση στον Δήμαρχο Πατρέων, την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου το πρωί έξω από τα δικαστήρια.