Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

AΙΤΗΜΑ ΟΣΕΑΔΕ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ



Αξιότιμε κ. Πρόεδρε της Κυβέρνησης

       Όλο το διάστημα της διακυβέρνησής σας γινόμαστε κοινωνοί δηλώσεων από Υπουργούς της κυβέρνησης περί κατάργησης, αποσυναρμολόγησης των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων. Ταυτόχρονα στις συναντήσεις μας με τους ίδιους, μας διαβεβαιώνουν για το αντίθετο, κρατώντας έτσι σε ομηρία και αγωνία 10.000 εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, δυσχεραίνοντας τη λειτουργία των Υπηρεσιών μας.
Με αφορμή την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΣΕΑΔΕ και τις συνεχόμενες αυτές δηλώσεις, ζητάμε συνάντηση μαζί σας θέλοντας να μας ξεκαθαρίσετε το ρόλο των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων ενόψει των επικείμενων αλλαγών στη Διοικητική συγκρότηση της χώρας και στον «Καλλικράτη». 


                                       ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Προς
"Ο.Σ.Ε.Α.Δ.Ε
Σε απάντηση επιστολή σας, που αφορά αίτημα συνάντησης των εκπροσώπων σας με τον Πρωθυπουργό θα σας προτείναμε αρχικά να αποστείλετε το αντίστοιχο αίτημα στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών που λόγω αρμοδιοτήτων έχει την ευθύνη άσκησης της κυβερνητικής πολιτικής στα ζητήματα που θέλετε να θέσετε.  
Επίσης για τα θέματα των 10.000 εργαζομένων  στις υπηρεσίες σας,  σημειώνουμε, ότι, η κυβέρνηση εργάζεται με σχέδιο ώστε να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα στα δεδομένα δημοσιονομικά πλαίσια και σύμφωνα με ότι έχει δεσμευθεί μέχρι σήμερα.
Είμαστε στη διάθεση σας εφόσον απαιτείται περαιτέρω επεξεργασία των θεμάτων που μας σημειώνετε. Καλή συνέχεια στο έργο σας.
                                                                                                                                                            
    Με εκτίμηση,



Σταύρος Παναγιωτίδης
Προϊστάμενος Γραφείου Κοινωνικών Πολιτικών Πρωθυπουργού
Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού
Βασ. Σοφίας & Ηροδότου 1
10674 Αθήνα
fax. 210 3385 596

Stavros Panagiotidis
Chief Advisor, Social Policies Office of the Prime Minister
General Secretariat of the Prime Minister
Vas. Sofias & Hrodotou 1
GR 10674 Athens
fax. +30 210 3385 596