Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016

48 ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 6 & 7 ΜΑΙΟΥ 2016ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ
Με μία κατάπτυστη απόφασή της η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. επέλεξε την 8η Μαΐου, μέρα που τα Συνδικάτα τιμούν τα 130 χρόνια από τους αγώνες της Πρωτομαγιάς, του Σικάγο του 1886- να ψηφίσει στη Βουλή το νομοσχέδιο που σαρώνει ότι απέμεινε όρθιο από την Κοινωνική Ασφάλιση στη χώρα μας και εξαπολύει νέα φορολογική επιδρομή εναντίον των πλατιών λαϊκών στρωμάτων.
Απαντάμε πως μονόδρομο αποτελούν οι ρήξεις, οι τομές και οι ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις με φιλολαϊκό προσανατολισμό. Μονόδρομο αποτελούν η ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών και η ελπίδα για το αύριο μέσα από την αποφασιστικότητα του λαϊκού κινήματος να απαιτήσει, ακόμη και να επιβάλλει, τη δική του βούληση απέναντι στην ασυδοσία των ολιγαρχών, των συστημικών και διαπλεκομένων ΜΜΕ και των εντολοδόχων των πολυεθνικών όποια μορφή κι αν έχουν κι όποιου είδους νομιμοποίηση κι αν επικαλούνται.
Ενωμένοι διεκδικούμε τη διαγραφή του χρέους, την ανατροπή των μνημονίων, την ανάκτηση των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων των εργαζόμενων, το δικαίωμα στη δουλειά, το παρόν και το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.
Η Εργατική Πρωτομαγιά μας διδάσκει ότι τίποτα δε χαρίζεται!
Συμμετέχουμε στην 48ωρη Γενική Απεργία στις 6 και 7 Μαΐου 2016 και διαδηλώνουμε  μαζί με όλους τους εργαζόμενους άνεργους, αυτοαπασχολούμενους, συνταξιούχους στην απεργιακή συγκέντρωση Παρασκευή 6/5/2016.
|για την Πάτρα 10:30 στο Εργατικό Κέντρο
Και στο γιορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς την Κυριακή 8 Μαΐου 2016.