Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ( 11:30 μμ με τέλος του ωραρίου) ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2017



        Εν κρυπτώ και αιφνιδιαστικά, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ επιχειρεί να βάλει τα θεμέλια για τον περιορισμό και την σταδιακή κατάργηση του δικαιώματος  στην απεργία. Ένα δικαίωμα που κατακτήθηκε με μεγάλες θυσίες και αιματηρούς αγώνες της εργατικής τάξης. Η κυβέρνηση λοιπόν, φέρνοντας αυτή την τροπολογία, αποφάσισε ότι την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στη Βουλή θα ξαναγράψει την ιστορία και μάλιστα σε άσχετο νόμο, προκειμένου να ψηφιστεί άμεσα και χωρίς να γίνει αντιληπτό. Η ανάπτυξη στο αφήγημα τους δεν χωράει εργατικά δικαιώματα και όσα έχουν απομείνει ακόμα, πρέπει να τσακιστούν. Πρέπει όμως να  βρουν απέναντί τους, όλους τους εργαζόμενους και ένα ισχυρό ταξικό κίνημα. Οι αλλαγές στα εργασιακά-συνδικαλιστικά δικαιώματα θα συνεχιστούν αν δεν τους σταματήσουμε τώρα.

          Να δοθεί μαζική απάντηση, το δικαίωμα στην απεργία είναι αδιαπραγμάτευτο. Είναι κάτι που το οφείλουμε στους χιλιάδες εργάτες και εργάτριες που θυσιάστηκαν, είναι κάτι που το οφείλουμε στα παιδιά μας και στις επόμενες γενιές.

           Η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν την απάντηση τους και αύριο με την Στάση Εργασίας αλλά και με την Γενική Απεργία στις 14 Δεκέμβρη, στους νέους αντεργατικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης και των εταίρων της, στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι αγώνες των εργαζομένων δεν μπαίνουν στο γύψο! Κάτω τα χέρια από την απεργία!
Καλούνται οι συνάδελφοι να συμμετέχουν μαζικά
στις συγκεντρώσεις που θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα