Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


Κατόπιν της  από 19-10-2018 προκήρυξης εκλογών για την ανάδειξη α)νέου Διοικητικού Συμβουλίου , β) αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας (Ο.Σ.Ε.Α.Δ.Ε.) και γ)αντιπροσώπων στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Αχαΐας και στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Κέρκυρας, στις 28-11-2018.  Κατά την Γενική Συνέλευση της  9-11-2018  εξελέγησαν  οι τριμελείς Εφορευτικές Επιτροπές αποτελούμενες από τους:

Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή Αχαΐας : Τζιμίκου Μαρία, Κατσιγιάννη Γεωργία,  Σπαθή Γεωργία. 

Εφορευτική Επιτροπή Ζακύνθου : Αθηνά Στουφή,  Λαμπρινή Προβή,  Παναγιώτης Μαυρόγαλος με αναπληρωματικά μέλη: Γεωργία Αρβανιτάκη,  Παναγιώτα Οικονομοπούλου.

Εφορευτική Επιτροπή Ηλείας: Ξύδη Ευγενίας,  Μορώνη Μαρία,  Κατσίγιαννης  Νίκος με αναπληρωματικά  μέλη:  την Τράπαλη Γεωργία,  Παγκάκη Ιουλία.

Εφορευτική Επιτροπή Κεφαλονιάς : Μαρία Δαναλάτου, Αναστασία Κλάδη, Ανδρέας Ματαράγκας.

Εφορευτική Επιτροπή Λευκάδας: Μαρία Μικρώνη, Ευαγγελία Παπουτσοπούλου, Νικόλαος Κονδύλης.

Εφορευτική επιτροπή Κέρκυρας : Πολυξένη Κατσαρού, Ευστάθιος Χαρτοφύλακας, Δημήτριος Προβατάς με αναπληρωματικό μέλος τον Γεράσιμο Κροκίδη

Εφορευτική Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας για το Εκλογικό  Κέντρο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου:  Βεζύρης Γεώργιος, Τσαγκαράκη Βίκυ, Τρεγούλια Γεωργία.

Εφορευτική Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας  για το Εκλογικό Κέντρο Αγρινίου:  Σοφρώνη Φρειδερίκη, Ορφανίδη Γεωργία, Τσιλίκα Γιώτα.

Οι υποψηφιότητες για εκλογή μπορούν να κατατίθενται στα γραφεία της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (Μπουμπουλίνας 57-59, ΤΚ 26110 Πάτρα) μέχρι την Δευτέρα 19-11-2018 στις 12.30 μ.μ. ή με φαξ στο 2610-317108,  τηλ. επικοινωνίας 2610 311824, 2610 310666
Σύμφωνα με το άρθρο 21 του καταστατικού :
·       Οι υποψήφιοι μπορούν να κατέρχονται μεμονωμένα καθένας με δικό του ψηφοδέλτιο ή να συμμετέχουν σε ένα μόνο συνδυασμό.
·       Για να εκθέσει κάποιο μέλος του Συλλόγου υποψηφιότητα, καταθέτει στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, αίτηση που περιέχει απαραίτητα:
α) το ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο ή όνομα συζύγου του υποψηφίου.
β) Το όνομα του Συνδυασμού στον οποίο ανήκει ή αν παίρνει μέρος στις αρχαιρεσίες ως μεμονωμένος.
Η δήλωση κατάρτισης του συνδυασμού, μαζί με τις αιτήσεις των υποψηφίων, γίνεται από το εξουσιοδοτημένο μέλος του συνδυασμού, το ονοματεπώνυμο του οποίου αναφέρεται στη δήλωση κατάρτισης του συνδυασμού.
Σχετικά με τις  ώρες της ψηφοφορίας και τους υποψηφίους θα ακολουθήσει  μεταγενέστερη ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής.
Οι Προϊστάμενοι των Υπηρεσιών στις οποίες εργάζονται τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής, παρακαλούνται να διευκολύνουν τους συναδέλφους να ασκήσουν το έργο τους.

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή
ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΖΙΜΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΣΠΑΘΗ ΓΕΩΡΓΙΑ