Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ-ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 27 ΝΟΕΜΒΡΗΣυναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Η απεργία στις 27.11 αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία, να βροντοφωνάξουμε:

ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ!

Με την φτώχια, τη εφιαλτική ανεργία, την φοροληστεία, το ξεπούλημα.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ:

Να σταματήσουμε τα νέα εφιαλτικά μέτρα και το νέο μνημόνιο που ετοιμάζουν. Τις χιλιάδες απολύσεις, τις μειώσεις μισθών, την κατάργηση των συνδικάτων, την οριστική διάλυση τη ασφάλισης με τις συντάξεις πείνας των 360 ευρώ και την περίθαλψη ανάλογα με τα ένσημα.
Να κάνουμε βήμα στην ανατροπή της κυβέρνησης και συνολικά της πολιτικής του κεφαλαίου, της ΕΕ, του ΔΝΤ.
Να διεκδικήσουμε να «πάνε τα πράγματα αλλιώς», να ξηλωθούν τα μνημονιακά και όλα τα αντιδραστικά μέτρα, να διεκδικήσουμε εδώ και τώρα μέτρα βελτίωσης της ζωή μας.

ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 


Για να μπορούν να γίνουν πράξη οι διεκδικήσεις μας, για να βελτιωθεί η ζωή μας πρέπει να καταργηθούν τα μνημόνια και οι τοκογλυφικές δανειακές συμβάσεις, όχι τα δικαιώματά μας. Να διαγράψουμε το χρέος όχι τις κοινωνικές και λαϊκές ανάγκες..

ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Για να δικαιωθούν οι αγώνες τόσων χρόνων πρέπει να αλλάξει ριζικά η πολιτική και όχι απλά η κυβέρνηση που την διαχειρίζεται! Η ελπίδα του λαού δεν βρίσκεται σε μια πολιτική «διαπραγμάτευσης», συμβιβασμού και αποδοχής του πλαισίου και των δεσμεύσεων απέναντι στην ΕΕ, τους τοκογλύφους και την ολιγαρχία του πλούτου. Αυτή η πολιτική οδηγεί σε μεγάλες ήττες όπως έγινε πρόσφατα στην Κύπρο. 

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

Να κάνουμε την απεργία ένα μεγάλο σταθμό στην πάλη μας, Από τώρα και μέχρι τον Φλεβάρη να δώσουμε την μάχη της ανατροπής, χωρίς αυταπάτες και άλλη εκλογική αναμονή. Με την πίστη και την ελπίδα ότι με τον λαό στο προσκήνιο ο τροχός της ιστορία μπορεί να γυρίσει.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 27 ΝΟΕΜΒΡΗ.

 ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ  ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ  ΣΤΙΣ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ