Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


Γνωρίζουμε στα μέλη μας ότι το Δ.Σ αποφάσισε να προσφέρει στα παιδιά των εργαζομένων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης την παιδική παράσταση ΄΄ Δύο χαρταετοί στη νύχτα΄΄ στο θέατρο ACT (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65) την Παρασκευή 4/1/2019 ώρα 18:30


Λίγα λόγια για το έργο

Οι "Δυο Χαρταετοί στη Νύχτα" είναι μία ολοκαίνουργια μουσική παράσταση γεμάτη ζωντανό τραγούδι, μουσική και πολύ χιούμορ. Το παραμύθι αντλεί την έμπνευσή του από την Ελληνική Μυθολογία.

Ο Δίας κάνει ένα παιδί με την νύμφη Καλλιστώ που είναι ιέρεια της Άρτεμης. Η Άρτεμη τιμωρεί την νύμφη εξορίζοντάς την να ζει μόνη της με το παιδί της στο δάσος και στη συνέχεια, η νόμιμη σύζυγος του Δια, η θεά Ήρα, από τη ζήλεια της, την εκδικείται μεταμορφώνοντάς την σε αρκούδα. Η Καλλιστώ μεταμορφωμένη σε αρκούδα, αλλά διατηρώντας ανθρώπινη καρδιά και ανθρώπινο νου, θα προσπαθήσει να επιβιώσει μέσα στο τρομακτικό δάσος. Η μοίρα όμως θα τα φέρει έτσι ώστε να ξαναβρεί το παιδί της που στο μεταξύ έχει μεγαλώσει με άλλους γονείς. Η τελική λύση που θα δώσουν οι θεοί θα είναι δίκαιη για όλους.

Συντελεστές:
Κείμενο – Στίχοι – Σκηνοθεσία: Τηλέμαχος Τσαρδάκας

Μουσική σύνθεση: Διονύσης Μπάστας

Σκηνικά αντικείμενα – Κοστούμια: Μαρία Βασιλάκη

Κινησιολογία: Άλκηστις Πολυχρόνη

Σωματικά Κρουστά: Τζωρτζίνα Βαρδουλάκη

Διδασκαλία σκηνών κουκλοθεάτρου: Κωσταντής Μιζάρας

Βοηθός Σκηνοθέτη: Βαλάντης Κωσταλάρ

Φωτισμοί: Νίκος Σωτηρόπουλος

Σχεδιασμός αφίσας: Δημήτρης Γιαννακούλιας

Ηχογραφήσεις: NoiseBox Studio 


Παίζουν και τραγουδούν: 

Χριστίνα Κουταλιάγκα, Νικόλας Τσίχλας, Βιβή Φωτοπούλου, Τάσος Χρυσόπουλος.

Στο τέλος της παράστασης θα δοθούν δωράκια στα παιδιά από τους ηθοποιούς οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι και για φωτογραφίες με τα παιδιά.