Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, προσκαλεί τα μέλη του της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας στην θεατρική κωμωδία ΄΄Ελιξήριον Τσέχωφ΄΄ του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας την Δευτέρα 18/4/2016 στο Δημοτικό Θέατρο ΄΄ ΚΕΦΑΛΟΣ΄΄

Το «Ελιξίριον Τσέχωφ!» είναι μια παράσταση «θεραπευτική». Βασίζεται στις ευεργετικές ιδιότητες του γέλιου από το γιατρό της ψυχής Άντον Τσέχωφ. Το «Ελιξίριον Τσέχωφ!» αποτελούν οι τρεις κωμωδίες: η Πρόταση Γάμου, η Αρκούδα και η Επέτειος.

Η ιστορία…
Μια Πρόταση γάμου καταλήγει σε έναν τρικούβερτο καβγά για αγελαδοβοσκές, με λιποθυμίες και φιλιά.

Μια όμορφη χήρα ταράζεται όταν στο σπίτι της μπαίνει θυμωμένος ένας χωριάτης που μοιάζει με Αρκούδα και ζητάει τα χρέη του μακαρίτη άντρας της. Οι δυο τους μαλώνουν τόσο έντονα που καταλήγουν σε μονομαχία. Και τότε ερωτεύονται παράφορα.
Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου μαζί με τον λογιστή του, προσπαθούν να γράψουν ένα λόγο για την Επέτειο της τράπεζας στο γραφείο τους και ξαφνικά εισβάλει μια ανήμπορη γυναίκα που ζητάει τους μισθούς του άντρα της από την Νομαρχία. Μετά από διάφορα ευτράπελα η γιορτή για την Επέτειο καταστρέφεται.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ