Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ( ΠΕΔΔΥ)Σας γνωρίζουμε ότι την Παρασκευή 18 Δεκέμβρη διεξάγονται εκλογές στην ΠΕΔΔΥ  για εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων για το συνέδριο της  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ( ΠΟΓΕΔΥ ).
          
  Όσοι Δασολόγοι είναι μέλη των Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και μέλη της ΠΕΔΔΥ έχουν δικαίωμα σύμφωνα με τις διατάξεις του συνδικαλιστικού νόμου 1264/82  να επιλέξουν μία μόνο  Ομοσπονδία από την οποία θα  εκφράζονται. Η συμμετοχή για την εκλογή αντιπροσώπων και για τις δύο Ομοσπονδίες σημαίνει διπλοψηφία και δεν επιτρέπεται.
Όσοι Δασολόγοι συμμετείχαν στις εκλογές των Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων  για εκλογή αντιπροσώπων για το συνέδριο της ΟΣΕΑΔΕ που έγινε  τον Ιούνη του 2015 , η συμμετοχή τους για την εκλογή αντιπροσώπων για την ΠΟΓΕΔΥ είναι άκυρη.
Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι των εκλογικών Τμημάτων της ΠΕΔΔΥ οφείλουν να λάβουν υπεύθυνες δηλώσεις από τους Δασολόγους που θα αναφέρουν ότι από 1-12-2013 μέχρι σήμερα δεν έχουν ψηφίσει για άλλη Ομοσπονδία.