Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Δελτίο Τύπου ΟΣΕΑΔΕ για τις τοποθετήσεις των πρώην Δημοτικών Αστυνομικών στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στις 8 Απρίλη το προεδρείο της ΟΣΕΑΔΕ μετά τη δέσμευση που είχε απέναντι στους εργαζόμενους των ΔΑΜ ( Αττικής ) και με την παρουσία του Αντιπροέδρου του Συλλόγου Αττικής   είχε συνάντηση με τον κ. Μελιτσιώτη Διονύση , Διευθυντή του Γραφείου του  Υπουργού κ. Κ. Μητσοτάκη , και έθεσε  τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής στις ΔΑΜ ( Διευθύνσεις Αλλοδαπών και Μετανάστευσης).
Ζητήσαμε την επίσπευση της ολοκλήρωσης των διαδικασιών τοποθέτησης των πρώην Δημοτικών Αστυνομικών για όλες τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις λόγω της μεγάλης πίεσης που ασκείται στους εργαζόμενους με την λειτουργία των Καταστημάτων μιας Στάσης.
Ο κ. Δ. Μελιτσιώτης μας ενημέρωσε ότι ο κ. Υπουργός σε συνάντηση με το ΑΣΕΠ , ζήτησε να προχωρήσουν άμεσα όλες οι διαδικασίες που αφορούν το ΑΣΕΠ ( μέχρι τους οριστικούς πίνακες από τους φορείς υποδοχής ).
Μας διαβεβαίωσε ότι έχουν λυθεί από τη μεριά του Υπουργείου όλα τα διαδικαστικά θέματα και έχουν δρομολογηθεί όλες οι ενέργειες που αφορούν τη μεταφορά πιστώσεων , και μας ανακοίνωσε ότι ευελπιστεί το αργότερο αμέσως μετά το Πάσχα να έχουν τοποθετηθεί και αναλάβουν υπηρεσία στις νέες τους υπηρεσίες οι πρώην Δημοτικοί Αστυνομικοί.
Η ΟΣΕΑΔΕ θα παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και θα συνεχίσει να πιέζει μέχρι τέλος.               
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
                                    
                        Η Πρόεδρος                                                    Ο Γεν. Γραμματέας

                Δέσποινα Αρχοντή                                           Αντώνης Θεοχάρης